Coses de Casa nou material de Wunderkammer per celebrar el minitour de Juliol

wunderkammerminutourPer anunciar la gireta de Juliol de Wunderkammer , hem repescat a Coses de Casa, material d’assajos que creïem que poden ser interessants de ser escoltats. Així inaugurem aquest disc en el que anirem acumulant el material que anem enregistrant als assajos i que valgui la pena ser compartit en la nostra humil opinió! Comecem la gira al millor lloc del món , arran de mar , en aquest cas a la Platja de Sant Vicenç de Montalt, dins el Festival Poesia i + ,  compartir escenari amb el gran Josep Pedrals al capdavant dels Nens Eutròfics sempre fa il.lusió i si a més tenim doblete i ens toca fer de Fi de Festa amb punxada de Diego Armando , ja no es pot demanar més!  La següent és al Festival Internacional de Torre Maria a La Bisbal d’Empordà dins la prèvia de la Fira de Circ , molts records i vincles emocionals amb tot plegat! I per tancar la gira al bolo a Barcelona que serà el 28 de Juliol a La Isla en la segona tanda de concerts de Finis Africae si voleu venir en aquest cas envieu un mail a riembauet@gmail.com i us explicarem com fer-ho, ja que es tracta d’un espai d’aforament limitat i no obert al públic , En tots els casos tindrem a KING TUBBY RETUBBY aka Mirandon at the Controls, molt més que un tècnic oficial de Wunderkammer!

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj