Una sessió dedicada a Brasil i a la part més fresca de la seva música, Bossa Nova, Samba i alguna pinzellada més funk i tropicalista. Transport marítim a un estiu sense final!

La segona de les col·laboracions amb la Red Light Radio ( Amsterdam)  en aquest cas en directe pel Sónar des de Discos Paradiso. La música folclórica convivint durant una hora amb l’electrònica abstracta amb l’ajuda del Rotary Mixer Taula 4. Combinació perfecta, Deep Listening!

Doncs la Rumba i Peret al pedestal. Ballaruca Rumbera de l’Habana a Barcelona passant per Hollywood. Una sessió que vaig fer molt a gust a La Bisbal d’Empordà , el meu poble , i tot plegat gràcies a la gent d’Indivendres que van retre homenatge al rei amb tot un cap de setmana de Rumba Catalana amb Los Sobrinos , Peret Reyes, Txarly Brown i un servidor!

Deep Spritual Jazz a les Upper Egypt Sessions , on vaig ser convidat pel Sr.Galleta i on Coltrane fa de pal de paller d’aquesta segona part , la primera tb està disponible , es poden escoltar seguides o per separat sense problema! Deep Listening! Viva el Jazz!

Mr Gonzo i un servidor posant la pista calenta a base de funk, disco i house de tots els colors. Diversió assegurada , llum i foscor combinant-se amb l´únic objectiu que no paris de ballar , els que estaven a l ‘Ocaña van acceptar les regles del joc.

El Dub és passió boja d’un servidor i aquesta una de les darreres sessions enfocades als echos i els delays que vaig fer obrint pels master of the dub a la península, STA!

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj