Finis Africae és la zona secreta de la biblioteca a El nom de La Rosa d’Umberto Eco. Un lloc on s’amaguen els llibres perillosos per la fe cristiana. Una espai misteriós i vibrant!

Finis Africae és el projecte imprevisible i màgic de Juan Alberto Arteche després de la separació de Nuestro Pequeño Mundo.

I també és una plataforma que rendeix homenatge a les músiques ocultes . Ja fa gairebé 2 anys vam començar amb en Mirandón i en Pope a muntar concerts i sessions de dj amb la intenció de fer emergir la Barcelona  musical soterrada i sobretot de fer confluïr músiques diverses en un mateix espai. Així doncs la música malienca d‘Iniche s’ ha pogut escoltar al costat de l’electrònica de Grösso , el dub de STA al costat de l’ambient de Rayo-60, les improvitzacions* acústiques de Alex Riviriego i Tom Chant versus les abstraccions electròniques de Miuk. Exemples els que s’afegeixen :  Mdou Moctar, Hagal, Medio Mentira, Jacco + De Sucre , Wunderkammer, Fuego, EPP!, Ohmodron, Pablo Rega, C-utter, Dj Jettokli, DJ Sonido Tupinamba, Dj Gonzo, Akron, Mirandón dj, Popedub Dj, Diego Armando dj , Sergi Small Axe Dj, sense tots ells i sense el públic i espais com El Convent de Sant Agustí, La Farinera del Clot, el Koitton Club , La Maceta o l’Hangar res seria possible!

A part ens hem estrenat com plataforma editora amb el meravellós disc KIU de Fuego  i ben aviat un K7 compliant bona part de la música variada que hem pogut escoltar en els concerts que hem organiitzat.

I recordeu La Perfecció és Feixista com deia Carles Hac Mor

La web del Col·lectiu Finis Africae

*Ja vaig tenir una discussió amb més d’un per escriure improvitzacions amb TZ però és com jo pronuncio la paraula i com em vé de gust escriure-la. Com també escric nant enlloc d’anant o dugues enlloc de dues. Les regles estan per trencar-les.

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj