El Fascinant Món de la Música Electrònica de Ball a la Biblioteca Vapor Vell : Disco

 

Amb la llunyana però benvolguda experiència del Fascinant Món de l’Electrònica del 2015, (el dub ,el hip-hop i les avantguardes) tornem a la Biblioteca Vapor Vell. En aquest cas ens endinsarem en el ball electrònic en un seguit d’audicions durant els tres primers djous del mes d’abril . I comencerem amb els reflexes de la mirrorball.

La música disco , un gènere que porta al seu adn una invitació al ball i on les remescles es converteixen en la clau per desenvolupar el treball d’estudi en quelcom més enfocat a l’electrònica sense perdre mai de vista la part humana. Podríem dir és un gènere mutant que partint del soul sofisticat de Philadelphia va acabar contaminant tota la música popular amb seu beat a negres però que també amaga una part molt més underground i electrònica, en podríem dir cósmica que s’expandeix de NY fins a tots els racons del planeta.
Aquest dijous 7 d’Abril primera sessió a partir de les 19 h a la Biblioteca Vapor Vell

 

 

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj