Diego Armando Empordà Tour

 

I on millor que començar la gresca i xerinola del cap de setmana que al Bar de la Cate, Jamaica en el punt de mira i el dissabte també a Figueres ens estrenarem amb Ballant en Família dins l ‘Ingràvid. Sota aquest nom farem una dj set on les músiques de passat, present i futur del planeta terra i el més enllà destinades originàriament a la canalla o no ens faran ballar com si fóssim família i la rambla de Figueres , la nostra pista de ball. I què millor que acabar el dissabte vora al mar ? Tercera visita en poc temps a Ultramar Club .A partir de les 23 h, groove imparable negra com la tinta del calamar!
I seguim estrenant mandanga, en aquest cas un recorregut musical anomenat La Volta al Món en 80 Cançons. Un recorregut obert per les músiques d’aquí , d’allà i del més enllà.Un viatge sense fronteres ni rutes marcades. Brasil, Jamaica, Malí,Cuba, Perú, Estats Units, Andalusia,Nigeria, Marroc,Catalunya….
Tasmània …i la lluna. El lloc al Mar de Tasmània a l’hora del vermut.

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj