Taller de dj’s al Convent de Sant Agustí

 

Tornem al Convent de Sant Agustí i en aquest cas amb el ja clàssic taller de dj que vinc donant des de fa més de quatre anys.
Destinat a melòmans amb ganes de compartir la seva música.S’explicaran les eines bàsiques per punxar en formats de vinil i cd. Indagarem en els recursos tècnics que ens dóna la taula de mescles, els plats i els reproductors de cd. També aprendrem com muntar una cabina de dj.
El Taller de dj s’estructurarà en quatre punts: Escolta, comunicació, discurs i tècnica. A través d’ells intentarem explicar uns mínims indispensables per tal que el darrer dels dies de classe, tots els participants ens puguin explicar durant una estona la seva passió musical a través d’una mini-sessió.
Escolta és el punt de partida de l’ofici. La música és l’element fonamental, l’arrel a través de la qual s’elabora el discurs. apunta’t , queden places! Els horaris a sota!

Dilluns 7 de novembre de 19 a 21h

Dilluns 14 i 21 de novembre de 19 a 21.30h

Dilluns 28 de novembre de 18.30 a 21.30h

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj