Finis Africae presenta Marc Egea i els African Tales al Covent de Sant Agustí el dia 3 de Febrer

 

Pel Finis Africaes és un plaer poder presentar el primer directe de Marc Egaa i els seus African Tales . Un disc massa bo per passar desapercebut i k ens dona una música a la qual val la pena dedicar una escolta atenta. Segons ell mateix :
African Tales és un conjunt de composicions interpretades amb estris de cuina -o que habitualment poden trobar-se en una cuina. Els temes estan basats en contes africans. I les fonts han estat bàsicament dues: la meravellosa antologia Mis cuentos africanos de Nelson Mandela i el llibre Antología Negra del poeta i escriptor suís Blaise Cendrars”.
Intérprets:
Marc Egea: estris de cuina, viola de roda i composicions
Pope: estris de cuina i trompeta
Patxi: estris de cuina
Hilario Rodeiro: estris de cuina

EL DISC

EL LLOC

i un servidor estarà flocloritzant abans  de l’actuació amb alguns discos de músiques variades d’arreu!

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj