Diego Armando per Groovalización

 

Aquesta és la sessió que vaig fer pel web francès Groovalización. a través de Radio Africa
Les gravacions de camp són una de les meves passions musicals i que inspiren tant el meu treball de Dj como a Wunderkammer , el projecte que comparteixo amb Enrique Doza.
Aquests retalls musicals de cultures en molts casos al límit de la desaparició destil·len magia, naturalitat, imperfecció i abstracció.
Per aquesta raó en aquesta sessió la selecció i secuencació fa viatjar quasi sense mescla ni efectes, els temes estan integres sense talls, la música que sona encara que no ho sembli no té més efectes electrònics que els produïts pels instruments acústics i els propis cossos dels músics. Reconeixent que el registre sonor ja és una distorsió del que realment era aquesta música originalment, però que ens obre les portes a territoris inexplorats como ho fa un documental amb les seves mitges veritats- Pero el més important és disfrutar d’ells sense més coneixement que el que ens otorga el nostres cos.
És la segona torma ,a la primera em vaig quedar sense espai el gravador o sigui que intenta conservar la frescor obscura dels enregistraments de segells como Ocora, Museu of West Berlin, Musicaphon, Egrem i Arion. Tot plegat va tenir lloc a La Isla
Els Vinlls usats són tots procedents d’África o quasi,i poden contenir soroll de fons.

La sessió 

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj