Diego Armando de Gira per Holanda i Bèlgica aquest abril!

 

 

Doncs seran 6 dates que em portaran a  al Festival Doek a Amsterdam amb el gran King Ayisoba serà el dia 6. Den Haag a la Discoteque Bonanza Special al Paardcafè el dia 7. Pel dia 8 a Utrecht ens arribarem a la Kako Da Ne  Tropical Bass Explosion, música calenta i refrescant! El dia 9 tornem a Den Haag per visitar al Music in Transition , la cosa anirà de ruralitat i abastraccions en aquest ocasió. I després d’un petit break el dia 13 visitarem el Festival SOTU on compartirem cabina amb Sebcat de Rebel Up i l’escenari amb Les Filles d’Illighadad. I tancarem el dia 15 la gira amb la cita trimestral del Santa Maradona Disco Club on barrejarem la música de les quatre sessions precedents i més!

 

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj