Zero 3 : Altaveu d’Accions Culturals. Audicions i concerts amb el Blues com a punt de partida

 

La Biblioteca Francesca Bonnemaison i el C.C.Convent de Sant Agustí organitzen Zero3, Altaveu d’Accions Culturals, un cicle que té com a finalitat oferir diverses propostes artístiques i culturals al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

En aquesta primera edició ens endinsarem al món del blues amb les audicions de Diego Armando Dj, que ens aproparà aquest gènere per tal de descobrir la seva evolució fins als nostres dies, i amb tres propostes musicals tan heterogènies com seductores d’Esperit!, Iniche i Namina.

Quan?

30 de juny, 7 i 14 de juliol.

Audicions a la Biblioteca Francesca Bonnemaison a les 19h (C/ Sant Pere Més Baix, 7)

Concerts al Claustre del Convent a les 21h

Totes les activitats són gratuïtes!

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj