Diego Armando al NoNo Logic al Convent de Sant Agustí aquest divendres 1

 

Doncs som-hi nou Festival de recorreguts sonors atípics, i tot plegat coincidint amb el quinzè aniversari d’aquesta editora espectacular que és La Olla Express, El NoNo Logic comença el dimecres amb un event a la Bilbioteca de Catalunya  amb un espectacle Puntaires Musicals, el gran Julián Figueres i Anki Toner, i el divendres 1 al Convent de Sant Agustí estaré amanitzant entr actes i fi de festa , on podreu veure Pep Pascual, Javier Piñango, Agnès Pe i el dia 2 entre el Pati LLimona i el BeGood trobareu a Florenci Salesas, DJ Miuk, Gonzo , Jettoki vs Supercobra, That Crooner From Nowhere, Guido Mobius...O sigui ja tenim tota la setmana plena de mandanga intressant programada per la no menys interessant Eli Gras. Som-hi!

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj