La Setmana dels After Parties!

 

Doncs aquesta setmana, sembla que tindrem la sort d’acompanyar tres projectes amics en les seves presentacions, el primer de la setmana serà Fetus  amb el pedigrí de l’escena del garatge palafrugellenc i el pop bisbalenc , serà al Sidecar dijous 14 a partir de les 21 h i amb la gran Laura Crehuet obrint la jornada , un servidor a partir de les 23 :30 h estaré al Bar del Sidecar deixant-me portar pel rock & roll. L’endemà divendres 15 serà al torn de Fuego presentant el seu nou i meravellós treball pel segell Absent Tapes  on l’acompanyaran també Brutal Cioran i Plom, el lloc el Carrer Cristobal de Moura 105 a partir de les 20 h! I per tancar els afterparties estarem el dia 16 a La Bisbal D’Empordà a L’Alternativa després del concert de The Gramophone Allstars Big Band i el seu Maraca Soul al Mundial , festa grossa al Passeig Marimon Asprer. i de bonus track diumenge estaré fent de firaire de discos a la Gran Bola de Neu de l’Apolo!

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj