El Fascinant Món de la Cúmbia a Que No Cúmbia el Pánico aquest dissabte 5

 

Moltes ganes de fer barri aquest dissabte 5 al Festival Que no Cúmbia el Pánico!  A la Farinera del Clot la gent de la Traca ja porten tres anys posant focus en El Fascinant Món de la Cúmbia , ens hi hem arribat més d’una vegada de públic o sigui que fa il·lusió participar-hi per partida doble!, Primer amb un híbrid entre audició comentada i sessió de Dj on viatjarem de Colombia al Món a la recerca de les mil i una transformacions d’aquest gènere amb adn caribeny! I la segona de les accions serà la Primera Fira del Vinil Afrotropikal que tindrà lloc de les 12 h fins les 18 h. A part us aconsello que feu una ullada a la programació que comença el dia 3 i s’allarga tot el dissabte!

 

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj