El Fascinant Món del Hip-Hop a l’Albareda (18 O) i dub i experimentació amb STA, Tildaflipers i Diego Armando dj a Meteoro ( 19 O)

 

Torna el Fascinant Món de la Música i  ens estrenem al Centre Cultural l’Albareda .

El naixement del Hip-Hop és la temàtica escolllida aquesta vegada, un gènere que ens apassiona i que ajudar a explicar gran part de la música que escoltem avui en dia, serà a les 19:30 aquest dijous 18!

L’altra cita de la setmana serà per Diego Armando amb dos grups que admiro amb devoció , els dos amb arrels argentines i amb el dub com a eix vertebrador de la seva música, els STA, afincats de fa anys a la ciutat comtal ténen un directe que trona i que com el bon vi millor any a any , i per primera vegada a  BCN, tindrem els seus germans Tildaflipers , un dels grups més excitants que he sentit en anys i que estan comandats per un dels artistes gràfics que més em flipen , el gran Tomás Spicolli! serà a la Sala Meteoro 

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj