Orlando Julius & The Heliocentrics a l’Aniversari de Tombolo Diego Armando obrint foc!

 

Luxe és poc d’obrir i tancar la nit d’aniversari de Tombolo amb el mestre Orlando Julius fent-la petar amb James Brown.  Referent del Highlife, Funk i Afrobeat de Nigèria emigrat més tard els Estats Units i músic de jazz i sessió en un munt de discos és co-autor no acreditat  o més aviat samplejat  del Going Back To My Roots de Lamont Dozier , el seu Ashiko és la peça en qüestió.

A part va participar en el disc Boy’s Don’t Do it de Hugh Masekela  i és autor de discos espectacular com  Disco Hi Life ,  Afro Ideas, Super Afro Souli a part vé acompanyat dels The Heliocentrics , no ballar serà impossible , poder punxar abans i després serà molt gratificant! A partir de les 21:30 estarem allà calentant motors!

 

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj