Ultra-Volta Tour!

 

La gent d’Ultra-Local Records i Discos Volta hem decidit portar la música i els vinils a tot el territori català en una gira que en portarà del Delta de l’Ebre al Rosselló passant per l’Empordà. Un format que inclou paradeta de discos on comprar i unes sessions conjuntes dels implicats. La idea és acostar els discos a pobles i ciutats on no hi ha botigues on adquirir-los però si gent amb ganes de vinil! Una paradeta ambulant com les de qualsevol mercat , on portarem mandanga fresca, La música que sonarà a les sessions serà exclusivament amb els diiscos que tindrem en venda! La Música és Cultura i Aliment per l’ànima i el cos!

13 / 08
La Cava
14 /08
L’Escala (Marokko)
15 /08
Rupià
16/08
La Bisbal D’Empordà ( Festa Major)
17/08
Banyuls de la Marenda (Vingt Sur Vingt )
18/08
Argelers de la Marenda (Vingt Sur Vingt )

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj