Casa de Nadal a Perpinyà del 10 de Desembre al 10 de Gener

 

La Casa de Nadal és un festival amb més de trenta dies d’activitats que té els seus precedents amb les jornades del 10 sobre 10 i el 20 sobre 20 que porten fent-se des de fa més de 7 anys al Rosselló.

Sens dubte s’ha convertit en l’esdeveniment cultural de referència a la Catalunya Nord.Per aquesta ocasió novament trobem projectes del sud com STA , Nación Funk All-Stars feat. Koko-Jean Davis, Eduard Canimas , Scoom Legacy i  servidor estarà posant música i venent discos més d’un dia!

I també s’inauguren les col·laboracions amb dos  festivals. Jazztrònica que ens presenten Afrosideral, Marc Ayza i Dj Ishmael Sustraivíbez I amb el Rumbesca i els Dijous paella .

De la Catalunya Nord i el més enllà trobarem la rumba de Tato Garcia, els sons orientals de Iriwan , la maloya de la réunion de Loya, el jazz manouche de Steeve Laffont, el Hip Hop de La Substance, el rock i la cançó de Gerard Jacquet i un munt de projectes musicals més.

A dos hores de Barcelona i a 1 h de La Bisbal

Us hi espero!

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj