Ultra Africae presenta, 1,2,3 al Bar La Mola del CC La Farinera

 

Durant esl tres primers mesos de l’any estarem amb la bona gent d’Ultra-Local i els Finis Africaes muntant un cicle de 3 dijous anomenat un , dos , tres on explorarem música variada , comencem amb  Mopno i l’electrònica , continuem el febrer amb el pop de Cine Nuria i tanquerm amb la música africana de Mandé Africa. El cicle es diu 1, 2, 3 pel nombre de membre de les formacions, una manera com un altra de donar-li un fil conductor a la música variada! a i els ultra i els africaes estarem posant discos per doanr més color si fa falta a la jornada!

 

Entrant al 2018 amb bones notícies!

 

Doncs res que repetim al llistat dels millors djs de l’any 2017 segons Rockdelux, il·lusió màxima que els quasi 120 bolos que he fet aquest any tinguin reconeixement extra a part del que he tingut per part del públic i programadors de l’any al que hem dit adéu fa tant poquet, Pel 2018, nous projectes en camí , més fascinants móns de la música i esperem més sessions per mostrar la música variada que ens agrada!

Gràcies de tot cor!

Diego Armando al Nord!

 

Doncs tornem al Nord , Diego Armando en versió rockera el dia 5 al Bar de La Cate a Figueres i el dissabte 5 al Dix Sur Dix a Perpinyà en versió africana i vinilera ! Dugues dates de les que fan il·lusió perquè les organitzen amics com la Irene i en Raph, dos cracks els que vé de gust visitar sovint!

 

Santa Maradona Disco Club amb Lopinski i Diego Armando aquest dissabte 30 de Desembre

Doncs per fi hem trobat la forma que Barcelona tingui el seu Santa Maradona Disco Club o el que és el mateix música variada sense fronteres, però com que tindrem una mica més de 3 horetes i no les habituals 10 hores de la seva versió belga al Bonnefooi, hem decidit centrar la temàtica en les llatinitats vàries i fer-ho acompanyat del gran Lopinski , un expert en la matèria. Pel que no coneixeu L’Absenta del Raval és un indret on es pot ballar i que el caliu humà es pot sentir , no hi ha escenari i públic i djs es comuniquen amb molta més facilitat!
No us ho perdeu a partir de les 23 h hi haurà gresca i xerinola!

La Setmana dels After Parties!

 

Doncs aquesta setmana, sembla que tindrem la sort d’acompanyar tres projectes amics en les seves presentacions, el primer de la setmana serà Fetus  amb el pedigrí de l’escena del garatge palafrugellenc i el pop bisbalenc , serà al Sidecar dijous 14 a partir de les 21 h i amb la gran Laura Crehuet obrint la jornada , un servidor a partir de les 23 :30 h estaré al Bar del Sidecar deixant-me portar pel rock & roll. L’endemà divendres 15 serà al torn de Fuego presentant el seu nou i meravellós treball pel segell Absent Tapes  on l’acompanyaran també Brutal Cioran i Plom, el lloc el Carrer Cristobal de Moura 105 a partir de les 20 h! I per tancar els afterparties estarem el dia 16 a La Bisbal D’Empordà a L’Alternativa després del concert de The Gramophone Allstars Big Band i el seu Maraca Soul al Mundial , festa grossa al Passeig Marimon Asprer. i de bonus track diumenge estaré fent de firaire de discos a la Gran Bola de Neu de l’Apolo!

Divendres Faves Tendres al Cinquè Aniversari d’Ultra-Local Records!

 

La bona gent d’Ultra-Local Records cel·lebren 5 anys de  la botiga més sembla a Clerks que he vist mai!. Molt més que una botiga , un espai on la música és el punt de trobada! Moltes hores, un grupat de discos i l’honor d’haver participat amb Wunderkammer en el seu segon aniversari , es repeteix ara amb la invitació que m’han fet per tancar la jornada! Moltes ganes no només de punxar sinó de passar el dia entre parroquians i discos!

Lo Guerssen DJ , Pacosan, Hip-Hip Ultra Dj’s… i un grapat de sospitosos habituals i per si no n ‘hi ha prou el dia 9 passen el docu sobre el Micro-Clima on comparteixo duo còmic amb en Marçal Lladó!

 

Recorreguts Sonors a partir de ja!

 

Ahir es va inaugurar un dels meus festivals favorits del món mundial, el qual he tingut la sort de participar a l’anterior edició amb Wunderkammer . Les activitats són gratuïtes i hi ha un bon plegat de d’instal·lacions i directes molt interessants, del amics de Barba Corsini i Tom Chant a Antropoloops i a un munt de móns on submergir-se . Recorreguts Sonors al Convent de Sant Agustí.

Nos hi veiem! Dels dies 21 al 25 de Novembre , Consulta la programació aquí!

 

Diego Armando Dj

Diego Armando Dj